Meny

Utvändigt solskydd

Välbehövlig skugga heta sommardagar.

Utvändiga solskydd som passar de flesta tillfällen och ger en välbehövlig skugga och bidrar till ett bättre inomhusklimat.

Fönstermarkiser

En praktisk detalj som smyckar huset.

Att installera fönstermarkiser är naturligtvis bra för inomhusklimatet och skyddar samtidigt inredningen från starkt solljus. Exteriört ses många gånger fönster som huset ögon. Därför bidrar markiser till husets personlighet och ger ett snyggt helhetsintryck.

Terrassmarkiser

Skapa rum för sköna stunder.

Det är under den härliga terassmarkisen det händer. Här umgås vi och äter gott. Från tidigt morgonkaffe till sena kvällar vid grillen. Markisen ger välbehövlig skugga, den skyddar också mot duggregn och sensommarens dagg. Och sist men inte minst skyddar markisen mot solen och värmen, då bidrar den även till ett behagligt inomhusklimat

Screenmarkiser

Ett smidigt och effektivt solskydd.

Det mest effektiva sättet att ta bort solens strålar från att värma upp ditt hus är att skärma av innan strålarna når glaset. En vertikalmarkis är perfekt för detta. Med en modern och smidig design ger den ett stilfullt utryck och tar minimalt med plats.

Restaurangmarkiser

Dåligt väder behöver inte vara något problem.

Vad är bättre än att njuta av en god middag eller svalkande drink en härlig sommarkväll med skön sol på en uteservering? Vi nordbor gör allt för att kunna sitta ute under den ljusa årstiden, men tyvärr är det inte alltid som vädret är med oss. Med våra Restaurangmarkiser förlänger du säsongen på ett enkelt och prisvärt sätt.

Övriga markiser

Solskydd för de flesta behov och tillfällen.

Vare sig du vill skydda din balkong mot solljus eller skärma av din terrass mot insyn, eller vill ha någon annorlunda form på markisen vid ditt fönster. Det finns ett solskydd för de flesta behov och tillfällen.