Meny

Meny

Terrassmarkis FA92 Duo

En extra kraftig fristående markis.

FA92 Duo är en extra kraftig fristående markis, konstruerad för öppna ytor på villor, förskolor, caféer och restauranger. Markisen skapar enkelt en ombonad miljö även en bit ut ifrån huset eller restaurangen, utan att behöva monteras i fasaden, och ger skugga soliga dagar. Plockar man fram filtar och har värmare, kan man även sitta ute tidigt på våren och senare på hösten.

Manövrering

Manövreras med motor. Möjlig manövrering med vev. Motorn kan kompletteras med automatiska styrningar, t ex fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Duken är upprullad på ett valsrör, och är därför över- och underrullad.

Lutningsvinkel justeras steglöst från -5° till -20° grader.

Vikarmar

Armarna är utrustade med Dyneema®-band över både knäled och axelled för ökad stabilitet. Extra kraftiga fjädrar ger en utmärkt dukspänning. Armkomponenterna är tillverkade av pressgjutet aluminium och armprofilerna av strängpressat aluminium.

Montering

Markisen monteras enkelt direkt på trädäck eller gjutna plintar med hjälp av en fästplatta. Markisen kan också monteras med vikter på en fördelningsplatta i en låda som skapar extra sittyta.

Markisväv

Välj från en bred vävkollektion, från enfärgade till randiga. Kappan är löstagbar och kan fås med rakt eller vågigt avslut.

Markisstativ

Markisstativet med detaljer finns som standard i två färger: pulverlackerad svart och vit. Utöver dessa färger erbjuds valfri RAL-kulör, dock med något längre leveranstid.

Vit (0001)

Svart (0914)

Dokument

Produktblad, installationsanvisningar och andra dokument hittar du på vår nedladdningssida.