Meny

Meny

Terrassmarkis FA64

Attraktiv helkassett som ger ett stilfullt intryck.

FA 64 terrassmarkis är en mycket attraktiv helkassett som ger ett stilfullt intryck och lämpar sig väl för exempelvis terrasser, balkonger, butiker, kiosker och restauranger. Utmärkande drag för FA 64 serien är den designade helkassetten som skyddar duk och mekanism mot regn och smuts. De rejäla vikarmarna med Dyneema® band och starka fjädrar garanterar en bra dukspänning.

Manövrering

Utvändig eller invändig manövrering med motor. Möjlighet till att komplettera med automatisk styrning, till exempel fjärrkontroll och sol- och vindautomatik.

Vikarmar

Armarna är utrustade med Dyneema®-band över både knäled och axelled för ökad stabilitet. Extra kraftiga fjädrar ger en utmärkt dukspänning. Armkomponenterna är tillverkade av pressgjutet aluminium och armprofilerna av strängpressat aluminium.

Montering

Markisen monteras enkelt direkt på väggen eller under takfoten.

Markisväv

Välj från en bred vävkollektion, från enfärgade till randiga. Kappan är löstagbar och kan fås med rakt eller vågigt avslut.

Markisstativ

Markisstativet med detaljer finns som standard i tre färger: pulverlackerad svart, vit och silver. Med något längre leveranstid kan man få stativet i ytterligare 10 färger – matchade för att passa ihop med de vanligast förekommande hus och fasader. Utöver dessa färger erbjuds valfri RAL-kulör, dock med något längre leveranstid.

Vit (0001)

Silver (0182)

Svart (0914)

Tillval

Dekorelement i kontrastfärg. Färgerna går att kombinera. Klicka på knappen nedan för att se möjliga kombinationer.

Dokument

Produktblad, installationsanvisningar och andra dokument hittar du på vår nedladdningssida.