Meny

Meny

Terrassmarkis FA50

En markis som monteras närmare vägg.

Detta är en markis som monteras närmare vägg än våra andra modeller. Den blir därför mindre i storlek och ser nättare ut. Armar och Dyneemaband enligt tidigare beprövade koncept säkerställer lång hållbarhet och fantastisk dukspänning.  FA56 har dukbalk som ger mer rymd under duken och FA58 är en halvkassett som skyddar väven mot väder och vind och ger ett mer designat intryck.

Manövrering

Markisen manövreras med utvändig vev som standard. Som tillval finns manövering med motor. Vid motordrift går det att komplettera med automatiska styrningar, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Vikarmar

Armarna är utrustade med Dyneema®-band över både knäled och axelled för ökad stabilitet. Extra kraftiga fjädrar ger en utmärkt dukspänning. Armkomponenterna är tillverkade av pressgjutet aluminium och armprofilerna av strängpressat aluminium.

Montering

Markisen monteras enkelt direkt på väggen eller under takfoten.

Markisväv

Välj från en bred vävkollektion, från enfärgade till randiga. Kappan är löstagbar och kan fås med rakt eller vågigt avslut.

Markisstativ

Markisstativet med detaljer finns som standard i tre färger: pulverlackerad svart, vit och silver. Med något längre leveranstid kan man få stativet i ytterligare 10 färger – matchade för att passa ihop med de vanligast förekommande hus och fasader. Utöver dessa färger erbjuds valfri RAL-kulör, dock med något längre leveranstid.

Vit (0001)

Silver (0182)

Svart (0914)

Tillval

Nedrullningsbar kappa

Skyddar mot lågt stående sol.

Teleskopstag

Stabiliserar markisen vid vind.

Dokument

Produktblad, installationsanvisningar och andra dokument hittar du på vår nedladdningssida.