Meny

Meny

Terrassmarkis Fa22

Perfekt för den lilla terrassen eller balkongen.

FA22 är speciellt utvecklad för den lilla terrassen eller balkongen med hög kvalitet och lång hållbarhet. Den nya designen på markisens armar tillsammans med Dyneema®-band över knäleder ger en dukspänning utöver det vanliga!

Manövrering

Markisen manövreras med utvändig vev som standard. Som tillval finns manövering med motor. Vid motordrift går det att komplettera med automatiska styrningar, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Vikarmar

Armarna är utrustade med Dyneema®-band över både knäled och axelled för ökad stabilitet. Extra kraftiga fjädrar ger en utmärkt dukspänning. Armkomponenterna är tillverkade av pressgjutet aluminium och armprofilerna av strängpressat aluminium.

Montering

Markisen monteras enkelt direkt på väggen eller under takfoten. Flexibla monteringskonsoler finns för snedtak.

Markisväv

Välj från en bred vävkollektion, från enfärgade till randiga. Kappan är löstagbar och kan fås med rakt eller vågigt avslut.

Markisstativ

Markisstativet med detaljer finns som standard i tre färger: pulverlackerad svart, vit och silver. Med något längre leveranstid kan man få stativet i ytterligare 10 färger – matchade för att passa ihop med de vanligast förekommande hus och fasader. Utöver dessa färger erbjuds valfri RAL-kulör, dock med något längre leveranstid.

Vit (0001)

Silver (0182)

Svart (0914)

Tillval

Takprofil

Höjer utseende och skyddar duken i infällt läge.

Dokument

Produktblad, installationsanvisningar och andra dokument hittar du på vår nedladdningssida.