Meny

Screenmarkiser

Ett smidigt och effektivt solskydd.

Det mest effektiva sättet att ta bort solens strålar från att värma upp ditt hus är att skärma av innan strålarna når glaset. En vertikalmarkis är perfekt för detta. Med en modern och smidig design ger den ett stilfullt utryck och tar minimalt med plats.

VS24 - VS44

Kompakt vertikalmarkis med smidig design.

VS24-44 är en kompakt Vertikalmarkis med smidig design. Den lämpar sig väl för fönsterapplikationer på bostäder, butiker och kontorsfastigheter. Duken löper vertikalt längs utsidan av fönstret och bottenlisten styrs av linor längs dukens båda sidor. Screendukar finns i ett stort urval med bland annat flamskyddande egenskaper.

VS62 & VS72

Stabil screenmarkis med smidig design.

VS62 och 72 är en stabil Screenmarkis med smidig design. VS62 lämpar sig väl för fönsterapplikationer på bostäder och den större VS72, lämpar sig för större applikationer på ex. butiker och kontorsfastig- heter. Duken löper vertikalt längs utsidan av fönstret i styrskenor av aluminium. Screendukar finns i ett stort urval med bland annat flamskyddande egenskaper.

ZS82

Modern zip screen med zip-funktion.

ZS82 är en modern Zip Screen som har sidostyrningar med zip-funktion. Detta innebär att screenvävens sidor är försedda med en dragkedja som löper i en glidprofil som håller väven på plats längs hela dess sidor. Denna konstruktion gör produkten utmärkt i vindutsatta lägen och eliminierar dessutom ljusspringan som finns på vanliga vertikalmarkiser.

MT74

Markis för byggnader med höga fönster.

En stabil markis som lämpar sig för byggnader med höga fönster – allt från butiker och kontor till sjukhus och skolor. Duken löper vertikalt längs den övre delen av fönstret för att vid ett visst läge fälla ut sig som en vanlig markis. Det ger ett mycket bra skydd mot solen, samtidigt som man får fri sikt genom fönstret. Dukar finns i ett flertal varianter, till exempel ljus- och väderbeständiga och genomsiktliga.