Meny

Restaurangmarkiser

Dåligt väder behöver inte vara något problem.

Vad är bättre än att njuta av en god middag eller svalkande drink en härlig sommarkväll med skön sol på en uteservering? Vi nordbor gör allt för att kunna sitta ute under den ljusa årstiden, men tyvärr är det inte alltid som vädret är med oss. Med våra Restaurangmarkiser förlänger du säsongen på ett enkelt och prisvärt sätt.

RA10

En riktigt kraftig terrassmarkis.

RA10 är en riktigt kraftig terrassmarkis som är godkänd för både vind och regn. Med denna markis kan man täcka 5,10 m utfall och seriekoppla den upp till 15 meter. Markisen ger krogar och caféer en mer ombonad känsla på uteserveringen och en möjlighet till längre utesäsong. Bygglov behövs inte, eftersom markisen inte fästs i backen.

Senator

Skugga vid soliga dagar och en ombonad miljö.

Restauranggästerna fyller uteserveringarna så fort vårens första solstrålar sticker fram och de flesta ger sig inte förrän löven faller från träden. En markis över en uteservering har därför många funktioner. Senator ger dig och dina gäster skugga vid soliga dagar och en ombonad miljö. Dessutom är den en perfekt reklampelare för restaurangens sponsorer. Detta är produkten som är både ett sol- och regnskydd, där duken går hela vägen ner till marken vid behov.