Meny

Meny

Markisolette MT74

Markis för byggnader med höga fönster.

En stabil markis som lämpar sig för byggnader med höga fönster – allt från butiker och kontor till sjukhus och skolor. Duken löper vertikalt längs den övre delen av fönstret för att vid ett visst läge fälla ut sig som en vanlig markis. Det ger ett mycket bra skydd mot solen, samtidigt som man får fri sikt genom fönstret. Dukar finns i ett flertal varianter, till exempel ljus- och väderbeständiga och genomsiktliga.

Manövrering

MT74 manövreras med utvändig vev. Som tillval finns manövrering med motor. Vid motordrift går det att komplettera med automatiska styrningar, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Montering

Monteras enkelt direkt på vägg, fönsterkarm eller i nisch.

Markisväv

Du har en rad dukar att välja mellan: Akryl (utomordentlig ljus- och väderbeständighet), och Screen (genomsiktlig PVC-belagd glasfiber som filtrerar solljuset). Screenkollektionen innehåller vävar med flamskyddande egenskaper och är hälso- och kvalitetscertifierade enligt Öko-tex och Enduris.

Markisstativ

MT74 finns som standard i vitt och grått. Med lite längre leveranstid kan man få stativet i vilken RAL-färg man vill. Detta för att macha markisen med husets färg.

Vit (0001)

Silver (0182)

Dokument

Produktblad, installationsanvisningar och andra dokument hittar du på vår nedladdningssida.