Meny

Invändigt solskydd

En vacker insredningsdetalj.

Invändiga solskydd är så mycket mer än bara ett effektivt solskydd. Det är även en vacker inredningsdetalj.

Roulett Persienner

Kontrollera ljuset på ett effektivt sätt.

Roulettpersienner är perfekt i rummen där du tillbringar mycket tid – du kan styra dagsljuset som du vill. Öppna persiennen för att möta solen, vinkla den för att sila ljuset upp i taket eller stänga den för att hindra insyn. Persienner anpassar du efter dygnet, vädret och årstiden. Det är därför de aldrig blir omoderna.

Rullgardiner

Ett klassiskt och dekorativt solskydd.

Rullgardiner är ett klassiskt och dekorativt solskydd med ändlösa möjligheter. Den hjälper dig reglera både ljusinsläpp och skyddar dig mot insyn från nyfikna grannar. Vävarna finns i ett stort antal färger, kvalitéter och funktioner. Från transparenta till helt mörkläggande.

Lamellgardiner

Ger liv åt stora, generösa fönsterpartier.

En vertikal gardin som ger liv åt stora, generösa fönsterpartier. Lamellgardiner är avsedda för både kontorsmiljö som hem och passar perfekt för ett uterum. Lätt att reglera för ljusinsläpp och ljusavskärmning, men också praktisk som insynskydd.

Plisségardiner

Ombonad och inredd känsla i fönstren.

Med sin veckade design ger plisségardinen en mer ombonad och inredd känsla i fönstren. Plissegardiner är ett smart och elegant alternativ till persienner och andra solskydd. De fungerar även som ett optimalt insynsskydd. Ett nytt och modernt solskydd med en härlig textilkänsla.