Meny

Meny

Fönstermarkis DA52

För byggnader med större fönster partier

En stabil markis särskilt lämpad för byggnader med större fönster partier, till exempel butiker, kontor, skolor och sjukhus. Fallarmarna är extra kraftiga och har justerbar fjäderspänning för optimal duk­ spänning. Frontprofil och valsrör är också förstärkta. Takprofil som skyddar duk och valsrör ingår.

Manövrering

Utvändig manövrering med vev är standard. Som tillval finns manövrering med motor. Vid motordrift går det att komplettera med automatiska styrningar, till exempel fjärrkontroll eller sol­ och vindautomatik.

Fallarmar

Armprofiler är tillverkade av strängpressat aluminium och armkomponenter av press­ gjutet zink. Extra kraftiga fjädrar med juster­ bar spänning för optimal dukspänning.

Montering

Markisen monteras enkelt direkt på fönster­ foder, vägg eller under takfot.

Markisväv

Välj från en bred vävkollektion, från enfärgade till randiga. Kappan är löstagbar och kan fås med rakt eller vågigt avslut.

Markisstativ

Markisstativet med detaljer finns som standard i tre färger: pulverlackerad svart, vit och silver. Med något längre leveranstid kan man få stativet i ytterligare 10 färger – matchade för att passa ihop med de vanligast förekommande hus och fasader. Utöver dessa färger erbjuds valfri RAL-kulör, dock med något längre leveranstid.

Vit (0001)

Silver (0182)

Svart (0914)

Dokument

Produktblad, installationsanvisningar och andra dokument hittar du på vår nedladdningssida.